NEClimbs.com forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Reading the forum on your cell phone? There's an easier way. We've enabled a Tapatalk app that makes browsing the forum a whole lot easier. Check it out in the iPhone or Android store if you don't own it already.

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Forum Issue  (Read 298 times)

DLottmann

  • Guest
Forum Issue
« on: April 21, 2012, 05:12:40 PM »

Al I’m noticing two issues lately with the forums.

1) The “Show unread posts since last visit” link only shows some of the unread posts, but I can still see unread posts in the forums...

2) The “Mark all posts as read” link below the forums is gone? Actually it looks like it is replaced with a “WAP2” link that launches me into some weird HTLM version of the website...

Might be a problem with my Mac/Safari as I have been having some weird issues....
Logged

Admin Al

  • NEClimbs Administrator
  • NEClimbs God
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 7094
  • Climb 'till your forearms turn to jelly!
    • NEClimbs
Re: Forum Issue
« Reply #1 on: April 21, 2012, 08:37:47 PM »

DMan:

1) The “Show unread posts since last visit” link only shows some of the unread posts, but I can still see unread posts in the forums...

don't know about this... I've seen it every once in a while, but I think it's a cookie thing. I can't seem to find any consistency to it.

2) The “Mark all posts as read” link below the forums is gone? Actually it looks like it is replaced with a “WAP2” link that launches me into some weird HTLM version of the website...

I fixed that so you should be good to go with it.

Al
Logged
Al Hospers
____________________________________
my music
 https://www.facebook.com/BlackMountainRamblers

web hosting, design and software programming:
 http://www.cambersoft.com
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.331 seconds with 24 queries.